kinobs@kinobs.com
+34 93 203 84 27
logo kinobs

Un festvial de música en família: FESTIVALOT

El Festivalot és un festival de música en família de nova creació que celebrarà la seva primera edició a Girona els dies 6 i 7 de juny de 2015. Les famílies de Girona i les que s’hi apropin durant aquest cap de setmana, podran assistir a més de vint concerts i activitats relacionades amb la música de diferents estils. L’objectiu del festival és que grans i petits puguin disfrutar de la música en directe i que Girona es converteixi, durant dos dies, en territori 100% musical i 100% familiar.

Les famílies assistents podran veure concerts i espectacles de diferents estils musicals com són grups de pop rock del panorama català actual (adaptats a format familiar); animació infantil tradicional; clàssica; jazz; rumba; electrònica… Tots els espectacles programats estan especialment pensats per als més petits (volums reduïts i formats breus) i tenen l’objectiu de fer cantar, ballar i experimentar amb la música a tota la família.

El Festivalot és, a més d’un festival de música en família, un festival de ciutat. Diferents empreses, entitats i equipaments de Girona col·laboren amb el festival per tal de complementar el programa del Festivalot amb avantatges i serveis que tenen l’objectiu de millorar l’estada de les famílies.

ELS CONCERTS

festivalot

Kinobs