kinobs@kinobs.com
+34 93 203 84 27
logo kinobs
DESCRIPCIÓ
Benvinguts a KINOBS International Summer Camp Tour 2015. El nostre campament ofereix una inmersió total en anglès. Visitarem Londres, Bournemouth (sud d’Anglaterra i la ciutat de Shakespeare) y Stratford-Upon-Avon. Les families poden escollir desenvolupar el programa d’1, 2, 3 o 4 setmanes.
 • EL PROGRAMA INTERNACIONAL INCLOU

  · 1 professor/monitor cada 6/7 alumnes.
  · 15 hores de classe a la semana (3 hores diàries de dilluns a divendres).
  · La residencia.
  · Supervisió dels alumnes 24 hores.
  · 3 menjars al dia.
  · Activitats esportives: futbol, natació, tenis, bádminton,
  · Activitats artístiques: ball, aeròbic i karaoke.,
  · Excursions :Westminster, Big Ben i el Palau de Buckingham, farem un EL volt amb el London Eye i anirem en vaixell pel Tàmesis. També visitarem museus com el Museo de Ciències Natural).
 • PROFESSORS

  El nostre equip està format per professors qualificats i amb anys d’experiència en l’ensenyament de l’idioma. Tots són de llengua materna anglesa i amb certificacions d’ensenyança: CELTA i TEFL.
  Els nostres coordinadors i professors són dinàmics, motivats i polivalents, permetent així un aprenentatge fiable durant les classes però també durant les activitats.
 • GRUPS – ORGANITZACIÓ

  Organitzarem trobades amb nois i noies britànics de la mateixa edat que els nostres alumnes per a que puguin parlar anglès junts i l’inmersió sigui total.

  El nostre és un programa internacional on dins del grup de 30 alumnes per semana hi haurà nens de: Bèlgica, França, Alemanya, Itàlia i altres païssos. Com a màxim acceptarem entre 5 i 8 nens espanyols per semana.

 • REUNIÓ INFORMATIVA

  Oferirem una reunió informativa el divendres 24 d’abril al vespre i anirà a càrrec de la coordinadora del programa a Londres.

Kinobs England

 

Galeria