kinobs@kinobs.com
+34 93 203 84 27
logo kinobs
Kinobs, especialistes en lleure, esport i educació, va néixer l’any 2001 al carrer Major de Sarrià (Barcelona), en un primer moment com un establiment especialitzat en roba i accessoris esportius. L’equip humà de Kinobs ha estat sempre vinculat al món de l’esport però també al món de l’educació i el lleure. Arran d’això, el 2003 va sorgir l’oportunitat d’organitzar un campus de bàsquet per a infants i joves que, a la llarga, ha estat la llavor del que és Kinobs actualment.

Des del 2013, la botiga d’esports del carrer Major de Sarrià és Kibs, un establiment especialitzat en calçat esportiu infantil i juvenil. I amb més de deu anys de trajectòria, Kinobs és actualment sinònim de passió i professionalitat en l’educació i el lleure dels infants i els joves. Disposem d’un ampli ventall d’activitats, recursos i dels millors professionals amb la voluntat de vincular l’esport, l’aprenentatge i l’educació entre els més petits.

Kinobs també és sinònim de proximitat, seguretat i una manera d’aprenentatge diferent. Cada infant és una persona amb un gran recorregut educatiu a potenciar per aprendre i passar-s’ho bé al mateix temps.

Kinobs és sinònim de passió i professionalitat en l’educació i el lleure dels infants i els joves.